Royal Garden holder sommerlukket fra d. 10. juli til og med d. 21. juli.

Vi har åben igen fra d. 24. juli

Traditionel Peking And

Møder en aromatisk og moderne Sprød And

Åbningstider

Onsdag til Fredag: 17.00 til 23.00
Lørdag til Søndag: 12.00 til 23.00

Andet info

Teamet holder spisepause: 16.30 til 17.00
*Køkkenet lukker kl. 21.30

Udkig efter et bord?

Book dit bord her.
Er I over 8 personer, så skriv til os på Reservation@royalgarden.dk

Traditioner møder det moderne køkken

Hos Royal Garden er vi en kinesisk restaurant, som har stor passion i at bevare de ældgamle kinesiske madlavningsteknikker. Det er teknikker, som i flere århundrede har skabt og formet den kinesiske madkultur og madoplevelse.

Mén i de seneste par år har vi fokuseret på at tage dig på en fantastisk og sensorisk oplevelse. Det har vi gjort gennem en kombination af den traditionelle og moderne madlavningsteknik.

Ønsker du derfor at smage og opleve en autentisk og traditionel Peking And – ligesom i det gamle Peking? Så vil det være en af de få ud af vores mange kinesiske retter, hvor vi tager dig på en traditionel kinesisk madoplevelse.

Er du på den anden side nysgerrig på at opleve en kombination mellem den traditionelle og moderne madlavningsteknik, som har været essentielt for smagen af vores anerkendte Sprød And? Så vil vi med sikkerhed tage dig på en oplevelse, hvor traditioner møder kombinationen af det moderne køkken.

"autentisk Peking And oplevelse
hos royal garden"

Mere end 24 timers tilberedning

Peking And i København

En klassisk Peking And er en ret fra Beijing, som har været tilberedt siden den kejserlige æra. Det er en kinesisk ret, som ved tilberedningen kræver en masse passion og kærlighed.

Af den store årsag har vores passionerede kokke mestret og praktiseret de helt traditionelle dumplings- og madlavningsteknikker i over 10 år fra det kinesiske køkken.

Har du derfor et ønske, om at tage på en autentisk og kulinarisk oplevelse, hvor Royal Garden bringer dig som gæst tilbage til det gamle Peking?

Så kan vi garantere dig for, at vores Peking And er blevet tilberedt i mange timer – med en masse lidenskab, passion og kærlighed fra vores fantastiske kokke.

Faktisk tilbereder vi vores Peking And i over 24 timer.

På den måde føler vi, ud fra vores egne erfaringer, at vi med mere end 24 timers tilberedning giver dig en oplevelse af en traditionel og autentisk Peking And.

Ligesom i oldtidens Peking.

Den perfekte kinesiske ret til social dining

Peking And pandekager

Royal Garden er en kinesisk restaurant, som har stor fokus på social dining. Social dining har i flere århundreder været en stor del af den kinesiske madkultur og madoplevelse.

Og det er lige præcis vores mål med vores restaurant – at bringe dig som vores gæst på en autentisk og kulinarisk rejse fra vest til øst, hvor du kan opleve den kinesiske madkultur og madoplevelse

En af vores mest anerkendte deleretter, som kan deles mellem to eller flere personer, er vores Peking And.

Vores Peking And bliver serveret med vores hjemmelavet hoisin sauce, pandekager, agurk og forårsløg.

DSC02650

Crispy and

Ny moderne and