Kulinarisk Dim Sum oplevelse
i det centrale København

Håndlavet Dim Sum i over 20 år

Vi har hos Royal Garden siden 1999 lavet håndlavet Dim Sum fra bunden.

Konceptet med håndlavet dumplings er stadig noget, som vores kokke selv i dag, har stor passion for. Af den årsag kan du trygt stole på, at vores kokke har en uddannelse, hands-on erfaring og en masse kompetencer ved udførelsen af håndlavet Dim Sum.

Oveni dette sætter vores kokke både sjæl og kærlighed, når vi laver vores dumplings. Vi garanterer dig for, at vi specialiserer os for håndlavet Dim Sum lige fra kød, seafood, vegetarisk samt glutenfri dumplings.

Én af de første Dim Sum restauranter i København

Restaurant Royal Garden er en af de første Dim Sum restauranter i Danmark og i København.

Vi har siden stiftelsen af restauranten i 1999 specialiseret os i dumplings og kinesiske retter.

Her har vi især haft fokus på at tilberede vores dumplings med alle typer håndlavet og hjemmelavet dej, kød, seafood og vegetariske råvarer.

Ligeledes har vi haft stor fokus på at specialisere os i tilberedelsen af den traditionelle Peking And, tilberedelsen af vores ikoniske Sprød And og mange andre retter.

Dim Sum er Kinas svar på tapas, og betyder i retning af “hjertets fryd” og “det som rører hjertet” – hvilket vi ønsker at du lytter efter, når du skal bestille kinesisk mad hos os.

Én af de første Dim Sum restauranter i København

Restaurant Royal Garden er en af de første Dim Sum restauranter i Danmark og i København.

Vi har siden stiftelsen af restauranten i 1999 specialiseret os i dumplings og kinesiske retter.

Her har vi især haft fokus på at tilberede vores dumplings med alle typer håndlavet og hjemmelavet dej, kød, seafood og vegetariske råvarer.

Ligeledes har vi haft stor fokus på at specialisere os i tilberedelsen af den traditionelle Peking And, tilberedelsen af vores ikoniske Sprød And og mange andre retter.

Dim Sum er Kinas svar på tapas, og betyder i retning af “hjertets fryd” og “det som rører hjertet” – hvilket vi ønsker at du lytter efter, når du skal bestille kinesisk mad hos os.

Passion for traditionelle dumplings og traditionelle madlavningsteknikker

Ved udførelsen af traditionelle dumplings kræves det, at man har praktiseret traditionelle dumplings- og madlavningsteknikker i over 10 år. Det er en madlavningsmetode, som tager en masse dedikation, en stor mængde lidenskab og detalje, samt en masse kung fu og unikt håndværk.

Vi er en kinesisk restaurant, som stræber efter at holde fast i de gamle kinesiske traditioner for unikt madkundskab. Det har derfor en central rolle, at alle vores kokke bibeholder de traditionelle og klassiske madlavningsteknikker.

Det drejer sig bl.a. om tilberedningen af vores traditionelle Peking And til vores ikoniske Sprød And og mange andre kinesiske retter.

DSC02648

Forvandling af traditionel Dim Sum med et touch af moderne madlavningsteknik

Siden stiftelsen af Royal Garden i 1999 har vi haft fokus på, at være en autentisk sydkinesisk restaurant. Det har derfor en stor betydning for os, at vores kokke har stor passion for den traditionelle dumplings- og madlavningsteknik.

Det er et koncept, som vi selv i dag stadig ånder og lever efter. Dog, har vi i de sidste få år fokuseret på at forvandle vores traditionelle dumplings med et touch af moderne madlavningsteknikker.

Det gør vi bl.a. ved at vores dumplings bliver udført i en udsøgt præsentation for at skabe en unik og spændende dumplings oplevelse for dig.

Hvad er dumplings

Dumplings er små, smagfulde retter, der kan serveres som appetizer eller udgøre et helt måltid, hvis der er mange serveringer.

Du kender nok allerede til dumplings, som den klassiske suppe dumpling, dampet bao, stegte gyoza og mange flere.

Er der mange forskellige serveringer af dumplings til et selskab, bliver det i Kina kaldt for Dim Sum. Dim Sum har mange betydninger, men det kan ofte forstås som “hjertets fryd” og “det som rører hjertet.”

Historien om dumplings og Yam Cha

Historien om “Yam Cha” startede i det sydlige Kina, hvor tehusene sprang op for at imødekomme de trætte rejsende, der rejste langs den berømte Silkevej (Silk Road).

De udmattede landmænd ville efter mange timers arbejde på markerne gå hen til det lokale tehus for at få en eftermiddagste, samt en afslappende samtale.

I dag bliver Dim Sum serveret meget tidligt om morgenen til sent på aftenen. Restauranterne i Kina begynder allerede at åbne dørene op for Dim Sum kl. 6.30 om morgenen. Herefter vil det blive serveret til midt på eftermiddagen.

I Kina siger det sig selv, at man skal drikke te imens, at man spiser dumplings. Desuden er det meget normalt at man I Kina bliver spurgt om, hvilken type te du ønsker at have, i stedet for at tjenerne spørger, hvilke drikkevare du ønsker at have. ​

Ydermere, vidste du, at man i Kina drikker te hele dagen, og at det er almindeligt antaget, at der er lige så mange varianter af kinesisk te som der er franske vine?

Historien om dumplings og Yam Cha

Historien om “Yam Cha” startede i det sydlige Kina, hvor tehusene sprang op for at imødekomme de trætte rejsende, der rejste langs den berømte Silkevej (Silk Road).

De udmattede landmænd ville efter mange timers arbejde på markerne gå hen til det lokale tehus for at få en eftermiddagste, samt en afslappende samtale.

I dag bliver Dim Sum serveret meget tidligt om morgenen til sent på aftenen. Restauranterne i Kina begynder allerede at åbne dørene op for Dim Sum kl. 6.30 om morgenen. Herefter vil det blive serveret til midt på eftermiddagen.

I Kina siger det sig selv, at man skal drikke te imens, at man spiser dumplings. Desuden er det meget normalt at man I Kina bliver spurgt om, hvilken type te du ønsker at have, i stedet for at tjenerne spørger, hvilke drikkevare du ønsker at have. ​

Ydermere, vidste du, at man i Kina drikker te hele dagen, og at det er almindeligt antaget, at der er lige så mange varianter af kinesisk te som der er franske vine?