VI SØGER TJENERE I VERDENSKLASSE - ER DET DIG?

Som vært er det dig, der tager ansvar for, at alle vores gæster får en fantastisk oplevelse, fra de træder ind i restauranten, til de forlader den igen. Du er gæstens personlige vært, som med udstråling og smil behager gæsterne, som var de i dit eget hjem.

 Det er vigtigt, at du tør gå forrest med dit værtskab, og at du udvikler dig. Er du klar til at iføre dig Royal Gardens uniform og dit bedste smil, når du sikrer at alle vores mange gæster får en oplevelse hos os, så de besøger os igen – og igen? 

Du behøver ikke være faglært tjener eller have 10 års erfaring. Det er et plus, men ikke et mustDet er dog vigtigt, at du elsker at arbejde i en meget travl restaurant, men samtidig yde den bedste restaurant oplevelse til vores gæster. 

PÅ EN TYPISK DAG ER DET DIG, DER:

På vores restaurant har vi gjort kål på myten om, at en restaurant skal styres med en hård tone og i et meget stresset miljø.

Vi har ofte travlt, men ikke mere travlt end at vi kan hjælpe hinanden med det klare formål at levere værtskab i verdensklasse – til alle vores gæster. Vi gør os umage med at skabe et stærkt sammenhold og højt humør i teamet.

ER DU KLAR? FOR HVIS DU:

Så send os din ansøgning med det samme – du er lige den vi mangler. Send ansøgningen til info@royalgarden.dk, hvor du vedhæfter dit CV, billede og relevante bilag. 

VI TILBYDER:

Vi inviterer løbende til samtale, så send os din ansøgning vedhæftet CV, billede og relevante bilag allerede nu ved at sende en mail til info@royalgarden.dk.

Hvem er vi hos Royal Garden?

Hos Royal Garden finder du en autentisk & traditionel kinesisk restaurant, hvor den asiatiske madkultur, fællesskabet omkring bordet, de lange samtaler og magiske stemning er i centrum.

Vi ønsker, at vores gæster skal kunne opleve en bid af Kina uden, at skulle tage den lange flyvetur rundt om halvdelen af jorden. Vores koncept er meget enkelt – social dining på den kinesiske måde.

Du kan her læse nogle af de seneste referencer om vores restaurant