KØKKENMEDARBEJDER PÅ ROYAL GARDEN - ER DET DIG?

Som køkkenmedarbejder på Royal Garden er din fornemmeste opgave at levere et top produkt på hvert eneste servering som forlader køkkenet.

Du skal elske at lave mad af øverste skuffe, hvor friskheden af vores retter er i fokus. Hos Royal Garden handler vi ind minimum 3 gange på en 5 dages arbejdsuge. Nogle gange handler vi endda ind 2 gange på samme dag. Du skal derfor have stor passion for madlavning, hvor alt bliver lavet fra bunden. 

Du skal ligeledes elske at arbejde i et højt tempo, hvor kommunikation, samarbejde og hastighed er nøglen til en succesfuld aften.

At arbejde i køkkenet hos Royal Garden kræver ikke tidligere køkkenerfaring, men derimod at du har viljen til at lære, og give det bedste du har hvert eneste dag. Det er køkkenets opgave at levere maden til tiden til vores mange gæster inhouse og Take Away.

Vi sætter en høj standart for hygiejne, hvortil det er vigtigt, at du sætter en ære i et rent og sorineret køkken. Du vil lære alle positioner og aspekter af arbejdet i din oplæring, og vil beskæftige dig med alle positionerne som at ”lave, tilberede, dampe, stege og friturestege dim sums”. Du vil ligeledes have mulighed for at tilberede og stege vores kinesiske retter. Udover maden vil du komme til at hjælpe med opvasken, rengøring m.m., som vil være en del af din arbejdsopgav i vores køkken sammen med dine køkken-kollegaer.

ER DU KLAR? FOR HVIS DU KAN:

Så send os din ansøgning med det samme – du er lige den vi mangler. Send ansøgningen til info@royalgarden.dk, hvor du vedhæfter dit CV, billede og relevante bilag. 

VI TILBYDER:

Vi inviterer løbende til samtale, så send os din ansøgning vedhæftet CV, billede og relevante bilag allerede nu ved at sende en mail til info@royalgarden.dk.

Hvem er vi hos Royal Garden?

Hos Royal Garden finder du en autentisk & traditionel kinesisk restaurant, hvor den asiatiske madkultur, fællesskabet omkring bordet, de lange samtaler og magiske stemning er i centrum.

Vi ønsker, at vores gæster skal kunne opleve en bid af Kina uden, at skulle tage den lange flyvetur rundt om halvdelen af jorden. Vores koncept er meget enkelt – social dining på den kinesiske måde.

Du kan her læse nogle af de seneste referencer om vores restaurant