SKAL DU VÆRE VORES FLOOR MANAGER

Med rollen som Floor Manager medfølger et ejerskab – nemlig til restauranten. Og med dette ejerskab følger et stort ansvar i forhold til både at lede, drive og forbedre din arbejdsplads.

Du har ansvaret til at lede tjenerteamet på restauranten, planlægge vagtskemaer, samt ledermøder. Du stræber efter at blive bedre og går op i både at træne og udvikle dig selv og vores personale.

Som Floor Manager har du det fulde overblik over, og ansvar for den daglige drift i restauranten. Kort sagt er du med til at sørge for, at hver dag spiller hos Royal Garden. Det betyder også, at du får medansvar for rekruttering af nye kollegaer, så vi sammen kan skabe det perfekte hold til restauranten.

Det er vigtigt, at du går forrest med dit værtskab, og at du udvikler dig som leder. Er du klar til at iføre dig Royal Gardens uniform og dit bedste smil, når du sikrer at alle vores mange gæster får en oplevelse hos os, så de besøger os igen – og igen. 

Du behøver ikke være faglært tjener eller have 10 års erfaring som leder.

PÅ EN TYPISK DAG ER DET DIG, DER:

På vores restaurant har vi gjort kål på myten om, at en restaurant skal styres med en hård tone og i et meget stresset miljø.

Vi har ofte travlt, men ikke mere travlt end at vi kan hjælpe hinanden med det klare formål at levere værtskab i verdensklasse – til alle vores gæster. Vi gør os umage med at skabe et stærkt sammenhold og højt humør i teamet.

ER DU KLAR? FOR HVIS DU:

Så send os din ansøgning med det samme – du er lige den vi mangler. Send ansøgningen til info@royalgarden.dk, hvor du vedhæfter dit CV, billede og relevante bilag. 

VI TILBYDER:

Vi inviterer løbende til samtale, så send os din ansøgning vedhæftet CV, billede og relevante bilag allerede nu ved at sende en mail til info@royalgarden.dk.

Hvem er vi hos Royal Garden?

Hos Royal Garden finder du en autentisk & traditionel kinesisk restaurant, hvor den asiatiske madkultur, fællesskabet omkring bordet, de lange samtaler og magiske stemning er i centrum.

Vi ønsker, at vores gæster skal kunne opleve en bid af Kina uden, at skulle tage den lange flyvetur rundt om halvdelen af jorden. Vores koncept er meget enkelt – social dining på den kinesiske måde.

Du kan her læse nogle af de seneste referencer om vores restaurant