Om Royal Garden

Restaurant Royal Garden blev etableret i 1999 og siden da har vi kun haft en mission. At tage vores gæster på en kulinarisk rejse fra øst til vest, gennem vores kinesisk inspireret design, interiør og vores kinesiske Dim Sum måde at servere på, hvilket betyder, at alle retterne vil blive serveret løbende, samt vores moderne kinesisk og kantonesisk køkken.

Vi specialiserer os for Dim Sum lige fra kød til vegetar dumplings. Dim Sum er Kinas svar på tapas, og betyder i retning af “hjertets fryd” og “det som rører hjertet” – hvilket vi ønsker at I lytter efter, når I skal bestille retter hos os.

Kontakt

Ved reservationer, har I mulighed for at ringe ind eller udfylde formularen nedenunder. Når reservationen er modtaget, vil I få en bekræftelse på Jeres reservationen. 

Hvis reservation er foretaget uden for vores åbningstider eller ved ferielukning, vil I først modtage en bekræftelse når restauranten har åben igen.

Ved mere end 15 minutter forsinkelse, må I meget gerne give restauranten besked om det, ellers vil reservationen blive annulleret. 

Vi bestræber på at besvare Jeres mails hurtigst som muligt. 

Skræddersyet menu?

Vi sammensætter skræddersyet menuer ud fra Jeres behov og ønsker.

For at sammensætte den unikke menu, skal I oplyse følgende: 

1. Jeres budget

2. Jeres ønsker samt allergier 

3. Jeres menu 

(Vi vil sammensætte tre forskellige typer menuer, hvor I skal beslutte, hvilken en som skal serveres)

 

Besøg os

Dronningens Tværgade 30, 1302 København K

Kontakt os

  • Info@royalgarden.dk
  • +45 33 15 16 07